Stuttgart wint in Moskou

VFB Stuttgart plaatste zich ten koste van Dinamo Kiev voor de poulefase van de Europa League.

Rotterdam. VfB Stuttgart heeft zich gisteren geplaatst voor de poulefase van de Europa League. De Duitse club speelde bij Dinamo Moskou met 1-1 gelijk. Vedad Ibisevic opende de score voor Stuttgart, Aleksandr Kokorin maakte gelijk. Stuttgart had vorige week thuis met 2-0 gewonnen. Morgen worden alle andere duels in de play-offronde van de Europa League afgewerkt. Dan komen ook de Nederlandse clubs in actie. PSV is na een 5-0 zege op Zeta in Montenegro al zo goed als zeker van de poulefase. Feyenoord speelde thuis 2-2 tegen Sparta Praag, AZ leed uit bij Anzhi Makhachkala slechts een 1-0 nederlaag. Voor FC Twente (3-1 nederlaag van Bursaspor) en SC Heerenveen (2-0 verloren bij Molde) wordt het lastig zich te plaatsen. Novum