Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

NRC Charity Awards

Deze en komende maand dingen charitatieve instellingen mee naar de NRC Charity Awards. Met dit initiatief wil NRC Media charitatieve organisaties in Nederland ondersteunen. Wie maakt de meest aansprekende advertentie? Uit de inzenders zijn er 24 geselecteerd die zich een voor een presenteren op een dubbele pagina, die de krant ter beschikking heeft gesteld. De organisatie die haar boodschap het meest inspirerend overbrengt, krijgt van een vakjury de NRC Charity Award; een onderscheiding bestaande uit een beeldje en vier dubbele pagina’s advertentie. Daarnaast is er de publieksprijs met dezelfde beloning. U kunt stemmen via www.nrccharityawards.nl. Wie stemt, maakt kans op een iPad. Vandaag VluchtelingenWerk Nederland. Dat komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Deze mensenrechtenorganisatie doet haar werk met 7.000 vrijwilligers door heel Nederland.

vluchtelingenwerk.nl: pagina 22-23