Morero plukt aan de meiden

None

Villa MoreroSBS 6, 20.30 - 21.30 uur

Villa Morero is de nieuwe, heel aparte talkshow die vanaf vanavond te zien is bij SBS 6. Gastheer is Martin Morero, de toffe Amsterdamse volkszanger die vijf seizoenen lang te zien was in de tv-serie Gooische Vrouwen. In een „luxueuze vakantievilla”, aldus de omroep, zal Morero bekende Nederlanders „hartverwarmend verwennen”. Morero, een rol van acteur Peter Paul Muller, klaart de klus samen met tante Cor (Beppie Melissen), ook uit Gooische Vrouwen. De omroep belooft goede gesprekken bij goede wijn en ontroerende ontboezemingen.

De eerste uitzending komt rapper Lange Frans logeren samen met schaatser Ireen Wüst „Je bent veel kleiner dan ik dacht”, groet Morero. Tijdens de voorbereiding ontvangt de nerveuze Morero de laatste instructies van tante Cor. „Niet aan die meiden plukken”, doceert tante Cor. „Via lijfelijk contact probeer ik te glijden naar binnen”, zegt Morero.

De villa ligt aan een plas waar het stikt van de bekende Nederlanders. Morero vertelt dat hij een dag eerder nog heeft staan zwaaien naar de passerende Rene Froger. „Hij heeft wel een grotere boot dan jij hè”, zegt Lange Frans. „Ja, maar niet zo’n grote lul”, zegt Morero. Ze besluiten een rondvaart te maken langs de filthy rich. Verder worden er nog leuke spelletjes gedaan, prikken ze een vorkje en onderwerpt Morero zijn gasten aan zware interviews. „Ken je dieptepunten in je leven?” Voor de liefhebbers valt er heel wat te lachen.

Handjes in de lucht. Allemaal.

Marcel Haenen

    • Marcel Haenen