Mamma mia, wát een Goal van het Weekend!

Quello che un gol! Wat een doelpunt dit weekend! De Italiaanse Serie A vergane glorie? Valt wel mee, zo bleek bij de aftrap van het calcio in Italia dit weekend. Verder ook nog schoons uit onder meer eigen land en Brazilië.

In Mexico was het ook lachen geblazen met een geweldige volley van Cristian Pellegrano (Tijuana). Liefhebbers van de carambole kwamen aan hun trekken in de Engelse tweede divisie dankzij Lewis McGugan (Forest). Ajax legde een aanval op de mat om van te smullen, ook als je weinig op hebt met de Amsterdammers: Thulani Serero.

Dan naar Brazilië, en dat betekent tegenwoordig vaak wonderkind Neymar van Santos. Oude vos Ronaldinho liet echter ook weer eens wat zien dat deed denken aan vroeger.

De mooiste komt dus uit Italië. AS Roma, met Maarten Stekelenburg nog op goal, beleefde een fijn moment dankzij de Argentijnse spits Daniel Osvaldo:

    • Jules Seegers