Grote verscheidenheid aan boekenactiviteiten tijdens Manuscripta

Geert Mak, Carlos Ruiz Zafon, Renske de Greef, het is een greep uit de 120 auteurs die aankomend weekend aanwezig zijn tijdens Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen. Het evenement is voor boekenvakkers, media én publiek toegankelijk.

Het CPNB spreekt in een persbericht van een ‘grote verscheidenheid’ aan boekenactiviteiten. Op zaterdag 1 en zondag 2 september vinden er veel schrijversinterviews plaats. Prominten als Abdelkader Benali en Joost Zwagerman zullen hun collega’s ondervragen.

Daarnaast gebeurt er meer. Er zijn verhalenvertellers, boekverfilmingen, boekenapps en een literaire quiz. Ook zijn er vele workshops, zoals een workshop ‘ikjes’ schrijven.

De 6de editie van Manuscripta vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 september op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Beide dagen zijn toegankelijk voor publiek, boekenvak en media. Kijk voor het hele programma op http://www.manuscripta.nl/.

    • Roderick Nieuwenhuis