En dit gebeurde nog in het weekend

Een wegenwacht van de ANWB is zaterdagnacht in Den Haag het ziekenhuis in geslagen. Hij was op een melding van autopech afgegaan, maar toen bleek dat de eigenaar geen lid was van de wegenwacht, kon de monteur niet helpen. De 34-jarige bestuurder en zijn 35-jarige passagier pikten dit niet en mishandelden de monteur. (Novum)

Een bejaard echtpaar is zaterdag in Ermelo gewond geraakt bij een explosie die ontstond toen ze melk wilden opwarmen. De 84-jarige vrouw en 85-jarige man liepen brandwonden op. De politie vermoedt dat de vrouw, die de melk in een pannetje wilde opwarmen, het idee had dat het gas niet werkte, waarna ze alle vier de gaspitten aanzette. (Novum)

Bij een frontale botsing in Capelle aan den IJssel hebben drie dochters zaterdagnacht hun ouders verloren. De meisjes van 15, 16 en 19 jaar raakten zelf gewond, meldt de politie. Ook de twee inzittenden van de tegemoetkomende auto raakten gewond. (Novum)