Ouders omgekomen bij botsing in Capelle

Bij een frontale botsing tussen twee auto’s in Capelle aan den IJssel hebben drie dochters zaterdagnacht hun ouders verloren. De meisjes van 15, 16 en 19 jaar raakten zelf gewond, meldt de politie aan persbureau Novum. Ook de twee inzittenden van de tegemoetkomende auto raakten gewond.

Bij een frontale botsing tussen twee auto’s in Capelle aan den IJssel hebben drie dochters zaterdagnacht hun ouders verloren. De meisjes van 15, 16 en 19 jaar raakten zelf gewond, meldt de politie aan persbureau Novum. Ook de twee inzittenden van de tegemoetkomende auto raakten gewond.

De moeder van het gezin uit Capelle aan den IJssel, een 38-jarige vrouw, overleed ter plekke. De 42-jarige vader bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Het ongeluk gebeurde op de Burgemeester van Dijklaan. De brandweer moest twee personen die bekneld waren geraakt losknippen. De gewonden zijn naar verschillende ziekenhuizen gebracht.

De politie onderzoekt waardoor de auto’s op elkaar zijn gebotst. De straat was tot zondagochtend afgesloten.

    • Peter Zantingh