Kidsflits

Mijn pestfamilie

De elfjarige Alistair Fury heeft een vervelende familie en besluit wraak te nemen. Zijn moeder kookt namelijk slecht, zijn vader zit constant in de moestuin en zijn broer en zus plagen hem. Bovendien vliegen de voetwratten van muziekdocent mevrouw Muttley op Alistairs handen bij het pianospelen.

Zaterdag, Ned. 3, 11.20-13.10 uur (4 afl.)

Phineas & Ferb

Animatieserie over de stiefbroertjes Phineas en Ferb, die vernuftige machines bouwen en daarmee het nuffige bakvissenbestaan van hun zus verzieken. Hun huisdier, vogelbekdier Perry, is in werkelijkheid een geheim agent die de plannen van de slechte Dr. Doofenshmirtz moet dwarsbomen.

Zaterdag, DisneyXD, 15.35-16.25 uur

Zotte zoete zomer

Duitse film uit 2007. De twaalfjarige Martin verhuist naar het kleine dorpje Bellbach omdat zijn moeder een nieuwe baan krijgt. Op zijn nieuwe school krijgt hij ruzie met de stelende Oliver. Ook wordt hij verliefd op zijn vriendinnetje Silke.

Zondag, Ned. 3, 15.25-16.50 uur