Kidsflits

PHINEAS AND FERB: ACROSS THE 2ND DIMENSION - Phineas and Ferb go on their biggest journey yet in "Phineas and Ferb: Across the 2nd Dimension," a Disney Channel Original Movie premiering Friday, August 5 on Disney Channel, Saturday, August 13 on Disney XD and Saturday, August 20 (8:00-10:00 p.m., ET), on the ABC Television Network. (DISNEY XD) PHINEAS, PERRY THE PLATYPUS, FERB DISNEY XD

Mijn pestfamilie

De elfjarige Alistair Fury heeft een vervelende familie en besluit wraak te nemen. Zijn moeder kookt namelijk slecht, zijn vader zit constant in de moestuin en zijn broer en zus plagen hem. Bovendien vliegen de voetwratten van muziekdocent mevrouw Muttley op Alistairs handen bij het pianospelen.

Zaterdag, Ned. 3, 11.20-13.10 uur (4 afl.)

Phineas & Ferb

Animatieserie over de stiefbroertjes Phineas en Ferb, die vernuftige machines bouwen en daarmee het nuffige bakvissenbestaan van hun zus verzieken. Hun huisdier, vogelbekdier Perry, is in werkelijkheid een geheim agent die de plannen van de slechte Dr. Doofenshmirtz moet dwarsbomen.

Zaterdag, DisneyXD, 15.35-16.25 uur

Zotte zoete zomer

Duitse film uit 2007. De twaalfjarige Martin verhuist naar het kleine dorpje Bellbach omdat zijn moeder een nieuwe baan krijgt. Op zijn nieuwe school krijgt hij ruzie met de stelende Oliver. Ook wordt hij verliefd op zijn vriendinnetje Silke.

Zondag, Ned. 3, 15.25-16.50 uur