Terugkijken: Gesthuizen (SP) over immigratie, pensioenen en een lied voor Roemer

Bekijk Direct Den Haag met Sharon Gesthuizen van de SP terug. Gesthuizen beantwoorde vragen van lezers per webcam, en ging met ze in gesprek over uiteenlopende antwoorden.

Zo ging Gesthuizen uitgebreid in op het pensioenstelsel, de volgens haar onethische speculatie met voedsel en over de water die wellicht bij de wijn moet als er een coalitie gevormd moet worden. Bij wijze van afsluiting zong Gesthuizen bovendien een verjaardagslied voor de jarige Emile Roemer.

De uitzending is, zodra deze is verwerkt door Google (dat duurt soms even nogal lang), hieronder terug te kijken:

Deze week hebben we elke dag lezers de kans geboden rechtstreeks in gesprek te gaan met politici. Maandag trapten we af met Sybrand van Haersma Buma (CDA). Dinsdag zat Jolande Sap (Groenlinks) achter de webcam, woensdag ondervroegen lezers Dirk Poot (Piratenpartij) in een hangout en gisteren werd Alexander Pechtold (D66) door lezers bevraagd.

    • Peter van der Ploeg