Weer ritzege voor Argos

De Duitser John Degenkolb wint tweede etappe in de Ronde van Spanje voor zijn Nederlandse ploeg.

Rotterdam. Wielrenner John Degenkolb heeft ook de tweede massasprint in de Ronde van Spanje gewonnen. De Duitser, die rijdt voor het Nederlandse Argos, bleef in de vijfde etappe in de sprint de Italiaan Daniele Bennati en de Belg Gianni Meersman voor. Degenkolb won zondag al de etappe met aankomst in Pamplona. Dat was pas zijn eerste zege in een grote ronde. Eerder dit jaar in de Tour zette Argos in op een andere Duitser, Marcel Kittel, die al na een paar dagen ziek moest opgeven. In de top van het algemeen klassement verandert er niets. De Spaanse klassementsleider Joaquin Rodriguez houdt een voorsprong van een seconde op Christopher Froome en vijf op Alberto Contador. Novum