Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Terugkijken: Alexander Pechtold over Europa, kernenergie en de SP

Bekijk Direct Den Haag terug, de politieke hangout met Alexander Pechtold, lijsttrekker van D66. Pechtold zal per webcam vragen beantwoorden van lezers.

Tijdens de Google Hangout met Alexander Pechtold, gingen lezers per webcam rechtstreeks met Pechtold in gesprek. De D66-leider ging in op vragen over Europa (te lang in handen van bankiers), kernenergie (afbouwen naar schone energie), en andere onderwerpen. Ook vragen die binnenkomen via Twitter werden voorgelegd aan de D66-lijsttrekker.

Bekijk de aflevering terug:

Je vindt hier deze week elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur Hangout’s met politici. Maandag trapten we af met Direct Den Haag, met Sybrand van Haersma Buma (CDA). Gisteren zat Jolande Sap (Groenlinks) achter de webcam en gisteren ondervroegen lezers Dirk Poot (Piratenpartij) in een hangout. Morgen komt Sharon Gesthuizen (SP) op bezoek.

Zelf een vraag stellen aan een van de politici? Stuur je vraag naar Direct Den Haag. Stuur ook je Google Plus-account (zo aangemaakt) en telefoonnummer mee.