Opinie

    • Ik

Tekentijd

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Mijn dochter Roos gaat naar groep 8 van basisschool De Brink in Ottersum. Zij heeft een nieuwe leerkracht: meester Wim. Hij begint met enthousiasme aan het lesprogramma. Op het rooster voor deze dag staat: ‘Tekentijd’. Hij zet alle kinderen aan het tekenen. Na een tijdje komt hij erachter dat hij

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Mijn dochter Roos gaat naar groep 8 van basisschool De Brink in Ottersum. Zij heeft een nieuwe leerkracht: meester Wim.

Hij begint met enthousiasme aan het lesprogramma. Op het rooster voor deze dag staat: ‘Tekentijd’. Hij zet alle kinderen aan het tekenen. Na een tijdje komt hij erachter dat hij zich heeft vergist. „Berg de potloden maar weer op. We gaan het hebben over de gevaren van teken!”

Paulus Blom

    • Ik