Niet vergeten: to do-lijstjes

Er zijn betere manieren om een to do-lijst bij te houden dan het maken van aantekeningen op oude enveloppen, kladblokken en bierviltjes. De app Wunderlist is daar een goed voorbeeld van. Je kunt je taken verdelen in verschillende categorieën die je zelf een naam geeft en via e-mail nieuwe taken toevoegen. Per taak kun je een deadline en een herinnering aangeven.

De beste ideeën doe je meestal op als je niet over je werk aan het nadenken bent. Je zit in de auto en ineens bedenk je iets. Of je ziet op straat iets wat je inspireert. Voor dat soort momenten is er Evernote, waarmee je op een overzichtelijke manier je ingevingen kunt bewaren. Je kunt een foto uploaden, iets inspreken of een tekst schrijven. Of je stuurt een e-mail naar het adres dat je van Evernote krijgt toegewezen (wel even opslaan, want het is vaak een ingewikkeld adres met veel cijfers en letters).

Wunderlist ***

Evernote ****

    • Peter Teffer