Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Politiek

Terugkijken: hangout met Dirk Poot van de Piratenpartij

Dirk Poot in de campagnefilm van de Piratenpartij.
Dirk Poot in de campagnefilm van de Piratenpartij. Dirk Poot in de campagnefilm van de Piratenpartij.

Bekijk Direct Den Haag van vanmorgen terug, onze Google Hangout met Dirk Poot, lijsttrekker van de Piratenpartij. Poot ging in op vragen via de webcam, en vragen die gesteld worden via Twitter.

In de hangout met Dirk Poot (die door technische problemen iets korter duurde dan normaal), gaat de lijsttrekker in op vragen over de misser met emailadressen, en laat vallen dat hij ergens tussen D66 en Groenlinks zou zitten, mocht er geen Piratenpartij zijn.

Bekijk de aflevering terug:

Maandag trapten we af met Direct Den Haag, met Sybrand van Haersma Buma. Gisteren zat Jolande Sap, van Groenlinks aan de webcam. Je vindt hier deze week elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur Hangout’s met politici. Morgen kun je zelf vragen stellen aan Dirk Poot (Piratenpartij), donderdag aan Alexander Pechtold (D66) en vrijdag Sharon Gesthuizen (SP). Zelf een vraag stellen aan een van de politici? Stuur je vraag naar Direct Den Haag. Stuur ook je Google Plus-account (zo aangemaakt) en telefoonnummer mee.