Terugkijken: Direct Den Haag met Jolande Sap

Bekijk ‘Direct Den Haag’ met Groenlinks-leider Jolande Sap terug. Sap ging in op vragen van lezers, via Google Hangout en twitter.

Bekijk ‘Direct Den Haag’ met Groenlinks-leider Jolande Sap terug. Sap ging in op vragen van lezers, via Google Hangout en twitter.

Sap zei op een vraag van een twitteraar welke portefeuille ze zou ambiëren, mocht de Kunduz-coalitie gaan regeren, dat ze zou gaan voor ‘Duurzame Economie’. Of ze dan ook minister zou willen worden vond ze nog wat te voorbarig, maar uitsluiten wilde ze het zeker niet.

Bekijk de uitzending hier:

Gisteren trapten we af met Direct Den Haag, met Sybrand van Haersma Buma. Je vindt hier deze week elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur Hangout’s met politici. Morgen kun je zelf vragen stellen aan Dirk Poot (Piratenpartij), donderdag aan Alexander Pechtold (D66) en vrijdag Sharon Gesthuizen (SP). Zelf een vraag stellen aan een van de politici? Stuur je vraag naar directdenhaag@nrc.nl. Stuur ook je Google Plus-account (zo aangemaakt) en telefoonnummer mee.