Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Politiek

Direct Den Haag Live: Hangout met Sybrand van Haersma Buma

Bekijk de Google Hangout met CDA-voorman Sybrand van Haersma Buma terug. Vanochtend ging Van Haersma Buma in gesprek met lezers van NRC, die via hun webcam rechtstreeks vragen stelden aan Buma.

Vanaf vandaag vind je hier elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur Direct Den Haag, Hangout’s met politici. Morgen kun je zelf vragen stellen aan Jolande Sap (GroenLinks), woensdag aan Dirk Poot (Piratenpartij), donderdag Sharon Gesthuizen (SP) en vrijdag aan Alexander Pechtold (D66). De vragen stuur je naar directdenhaag@nrc.nl.