Gezien op Lowlands (3)

Wie: Leonie (28, links) Op Lowlands: voor het eerst Draagt: neon roze ,, Dit shirt heb ik twee dagen geleden gekocht, bij de H&M. Een vette kleur vind ik zelf. En handig op een festival, je valt goed op. Ik heb er serieus over nagedacht – over mijn kleding. Wij alledrie trouwens. We pakken onze

Wie: Leonie (28, links)
Op Lowlands: voor het eerst
Draagt: neon roze
,, Dit shirt heb ik twee dagen geleden gekocht, bij de H&M. Een vette kleur vind ik zelf. En handig op een festival, je valt goed op. Ik heb er serieus over nagedacht - over mijn kleding. Wij alledrie trouwens. We pakken onze tas strategisch in. Met een dag- en een nachtoutfit. Zo rond een uur of negen gaan we naar de camping. Dan doen we onze slippers uit, en trekken we iets leuk aan om te dansen.”

    • Lineke Nieber