Dagelijkse ‘boekenfoto’ op NRC Facebook

Traptredes die lijken op op elkaar gestapelde boeken, een bureau gemaakt van oude boeken in een bibliotheek in Delft, de meest opmerkelijke boekenkasten, ‘like’ NRC boeken op Facebook en geniet dagelijks mee van de meest unieke boekenfoto’s. De bovenstaande foto van een keramieke kunstwerk op het gebouw De Batavier in de Lootsstraat in Amsterdam Oud-West

Keramieke boekenkast op gebouw 'De Batavier' in de Lootsstraat, Amsterdam Oud-West

Traptredes die lijken op op elkaar gestapelde boeken, een bureau gemaakt van oude boeken in een bibliotheek in Delft, de meest opmerkelijke boekenkasten, ‘like’ NRC boeken op Facebook en geniet dagelijks mee van de meest unieke boekenfoto’s.

De bovenstaande foto van een keramieke kunstwerk op het gebouw De Batavier in de Lootsstraat in Amsterdam Oud-West is een voorproef van de unieke ‘boekenfoto’s’ die u dagelijks, naast recensies en interviews, terug kunt vinden op onze facebook pagina.

‘Like’ NRC Facebook en blijf op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

 

    • Roderick Nieuwenhuis