Bijna constant uitverkocht Holland House trok 100.000 Oranjefans

Een van de tribunes in het Alexandra Palace waar het HHH was opgebouwd. Foto Flickr / Melinda Seckington

Het Holland Heineken House heeft tijdens de Olympische Spelen in Londen meer dan honderdduizend toegangskaarten verkocht aan Oranjefans. Het feesthuis was bijna alle dagen uitverkocht, laat de organisatie daags na afloop van de Spelen weten.

Manager van het Holland Heineken House Dennis Hogenboom omschrijft de editie in de hoofdstad van Engeland volgens Novum Nieuws als “de meest memorabele in zijn twintigjarige geschiedenis”.

“We zijn er trots op om via het nationale huis de Olympische Spelen dichter bij de fans te brengen.”

In het Holland Heineken House in het Alexandra Palace vonden in achttien dagen twintig huldigingen plaats. Ook werden optredens gegeven door artiesten als Afrojack en Armin van Buuren. Het was voor het eerst dat bezoekers van het Holland Heineken House een kaartje moesten kopen. Heineken en NOCNSF besloten daartoe vanwege de veiligheid van de fans.

Een van de grootste feestjes deze Spelen: huldiging van de hockeysters.