Dat moeten wel snelle beats zijn - dj Bolt leeft zich uit in Londense club

Hij wilde een hardlooplegende worden. En dat werd hij met opnieuw goud op de 100 meter, 200 meter en 4×100 meter – net als vier jaar geleden in Beijing. Maar zoals bekend heeft de snelste man ter wereld ook nog een andere passie: plaatjes draaien. Dat deed hij na afloop van zijn races gisternacht in een club in Londen.

Usain Bolt (midden) als dj in een club in Londen gisternacht. Foto Screenshot Reuters

Hij wilde een hardlooplegende worden. En dat werd hij met opnieuw goud op de 100 meter, 200 meter en 4×100 meter - net als vier jaar geleden in Beijing. Maar zoals bekend heeft de snelste man ter wereld ook nog een andere passie: plaatjes draaien. Dat deed hij na afloop van zijn races gisternacht in een club in Londen.

Dj Bolt in actie:

En voor wie wil weten wat voor muziek Bolt graag uit de speakers laat knallen (in de Reuters-reportage was dat niet overdreven goed te horen), bij deze een set van de hardloper in Parijs ruim een jaar geleden - de muziekkeuze kan toch nauwelijks iemand echt verbazen:

En Bolt verklaarde zichzelf dus gisteren ook officieel een legende: