Winst Twente en Heerenveen

epa03353176 Players of FC Twente celebrate a score against FK Mlada Boleslav during the UEFA Europa League, 3rd qualifying round, second leg soccer match in Mlada Boleslav, Czech Republic, 09 August 2012. EPA/JOSEF MASEK EPA

FC Twente heeft zich geplaatst voor de laatste voorronde van de Europa League door een 2-0 uitzege bij FK Mlada Boleslav. Leroy Fer en Nacer Chadli scoorden voor de Tukkers. Vandaag wordt duidelijk wie de tegenstander wordt in de vierde voorronde. SC Heerenveen verloor gisteravond met 1-0 van Rapid Boekarest, maar gaat toch door omdat de ploeg van trainer Marco van Basten eerder thuis met 4-0 had gewonnen. Vitesse verloor thuis met 2-0 van Anzhi Makhachkala, het team van Guus Hiddink, en is daarmee definitief uitgeschakeld in de Europa League. Novum