Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
In beeld

Hockey

Hier heeft Epke Zonderland al die jaren op getraind

De Cassina, de Kovacs en de Kolman: drie zwaai-elementen met allerlei draaiingen. Epke Zonderland was de eerste turner die zich aan deze triple waagde. En met succes. De grote risico's die de 26-jarige Zonderland met succes nam waren goed voor goud.
AP / Gregory Bull
Reuters / Mike Blake
Reuters / Mike Blake
Reuters / Mike Blake
Reuters / Brian Snyder
AP / Gregory Bull
AFP / Thomas Coex
AFP / Thomas Coex
AFP / Thomas Coex
AFP / Thomas Coex
AFP / Thomas Coex
AFP / Ben Stansall
AP / Gregory Bull
Reuters / Mike Blae
Reuters / Blake
Reuters / Brian Snyder
)
AP / Gregory Bull
Reuters / Mike Blake
AFP / Thomas Coex
AP / Gregory Bull