Zeker zeven doden bij schietpartij in Amerikaanse sikhtempel

OAK CREEK - AUGUST 5: Bystanders looks on as SWAT officers surround the Sikh Temple of Wisconsin where at least one gunman stormed a mass and opened fire August, 5, 2012 Oak Creek, Wisconsin. At least six people were killed when a shooter, who was shot dead by a police officer, opened fire on congregants in the Milwaukee suburb. Darren Hauck/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP

Bij een schietpartij bij een sikhtempel in het Amerikaanse Oak Creek, Wisconsin, zijn gisteren zeker zeven mensen om het leven gekomen, onder wie de schutter. Drie mensen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis in Milwaukee gebracht. Dat meldde de politie. Het aantal gewonden is nog onbekend. Een schutter opende zondagochtend rond half tien lokale tijd het vuur op een groep sikhs, die bij elkaar waren gekomen voor een gebed. De politie was snel ter plaatse met twaalf ambulances. De verdachte werd al snel door de politie neergeschoten, nadat hij het vuur had geopend op een agent. AP, Reuters