Veel prominente auteurs aanwezig op boekenfestival Manuscripta

Op Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen dat op 1 en 2 september in Amsterdam zal plaatsvinden, maken prominente auteurs als Carlos Ruiz Zafón, Julian Barnes, Geert Mak en Oek de Jong hun opwachting. Dat heeft de CPNB bekend gemaakt. In totaal komen er 120 auteurs op het boekenevenement af.

Naast deze auteurs zullen ook Renske de Greef, Nico Dijkshoorn, Anna Enquist, Arthur Japin en Tommy Wieringa meedoen aan de activiteiten. Zij worden geïnterviewd, dragen voor uit eigen werk, gaan met elkaar in discussie en beantwoorden lezersvragen. Daarnaast zijn er ook kinderboekpresentaties, muziekvoorstellingen, boekverfilmingen en verschillende workshops.

De 6e editie van Manuscripta vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 september op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Beide dagen zijn toegankelijk voor publiek, boekenvak en media. Kijk voor het hele programma op www.manuscripta.nl.

    • Roderick Nieuwenhuis