Opinie

    • Ik

Triple A

Tijdens onze vakantie ontmoeten we een Duits echtpaar waarmee we gezellige gesprekken hebben. We hebben het over allerlei onderwerpen en natuurlijk ook over waar en hoe we wonen. „Wij wonen op een Triple-A-locatie”, vertelt onze Duitse vriend. Wij zwaar onder de indruk natuurlijk, dat moet wel heel bijzonder zijn, maar voorzichtigheidshalve vragen we toch maar

None

Tijdens onze vakantie ontmoeten we een Duits echtpaar waarmee we gezellige gesprekken hebben. We hebben het over allerlei onderwerpen en natuurlijk ook over waar en hoe we wonen. „Wij wonen op een Triple-A-locatie”, vertelt onze Duitse vriend. Wij zwaar onder de indruk natuurlijk, dat moet wel heel bijzonder zijn, maar voorzichtigheidshalve vragen we toch maar wat het betekent. „Na klar, in der Nähe von Arzt, Apotheke und Aldi.”

Andrea Nelissen-de Pont

    • Ik