Komkommernieuws

Russell Brand mist zijn dagen als junkie

Russell Brand verlangt terug naar de tijd waarin hij verslaafd was aan drugs. Dat doet de 37-jarige komiek uit de doeken in een documentaire die later deze maand wordt uitgezonden door de BBC. „Ik ben jaloers op mezelf”, zegt de ex-man van Katy Perry volgens verschillende Britse media als hij oude beelden van zichzelf terugziet.

In de documentaire Russell Brand: From Addiction to Recovery is te zien hoe de Brit heroïne gebruikt. „Een brave junk”, reageert Brand als hij die tien jaar oude beelden ziet. „Geld, beroemdheid, macht, seks, vrouwen, het doet me allemaal niets. Het liefst was ik gewoon nog een drugsverslaafde.” Novum

The Game aangeklaagd door producer

Het zit The Game niet mee. Eerst stond zijn bruiloft op losse schroeven, vervolgens maakte hij een flinke smak tijdens een potje basketbal en nu wordt hij ook nog eens aangeklaagd. De rapper zou een producent niet uitbetaald hebben, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Onlangs ontdekte hiphopproducer Infamous tot zijn grote woede dat zijn beat te horen is op een gratis mixtape van The Game. Infamous laat aan TMZ weten dat hij normaal gesproken tussen de 20.000 en 25.000 dollar per nummer vraagt. Van The Game wil hij echter honderdduizend dollar zien. De rapper heeft nog niet gereageerd op de berichten.