Het hondenleven van Maddie de hond levert een prachtige fotoserie op

Foto Theron Humphrey

Stel, je bent een hond. En je hebt een eigenaar die het leuk vindt om je op willekeurige plekken op willekeurige dingen te zetten, een foto te nemen en alles online te zetten. Als een soort persoonlijke variant van de internetmeme planking. Kan je dan spreken van een hondenleven?

In het geval van hond Maddie, eigenaar van fotograaf Theron Humprey, is het in ieder geval een prachtig hondenleven. Of tenminste, een hondenleven vol avontuur. Humphrey nam zijn hond mee op een roadtrip van elf maanden en 96.000 kilometer door 48 staten van Amerika.

Of het nu in Boise, Idaho, Portland, Oregon of Houston, Texas was. En of het nu in een vrachtwagen, op winkelwagentjes of op een fiets was: overal nam Maddie gewillig - en met een ietwat onverschillige blik - plaats.

Het eindresultaat is een prachtige fotoserie. Bekijk hieronder enkele foto’s. Veel en veel meer zijn er te vinden op de site Maddie on Things.

Foto Theron HumphreyFoto Theron Humphrey

Foto Theron HumphreyFoto Theron Humphrey

Foto Theron HumphreyFoto Theron Humphrey

Toepasselijke muziek bij het bekijken van de serie komt van Johnny Cash.

Luister naar Johnny Cash - I’ve Been Everywhere op Spotify
    • Lex Boon