Opinie

    • Ik

Discreet

Mijn favoriete winkel heeft ook een webwinkel. Alles lekker snel en digitaal geregeld en afgehandeld. Omdat ik al een account heb, gebruikt mijn vriendin voor een keer mijn inloggegevens. Daardoor krijg ik op mijn mailadres een melding dat de bestelling binnen is en afgehaald kan worden. Ik stuur die door naar mijn vriendin – althans

Mijn favoriete winkel heeft ook een webwinkel. Alles lekker snel en digitaal geregeld en afgehandeld. Omdat ik al een account heb, gebruikt mijn vriendin voor een keer mijn inloggegevens. Daardoor krijg ik op mijn mailadres een melding dat de bestelling binnen is en afgehaald kan worden.

Ik stuur die door naar mijn vriendin – althans dat denk ik – en schrijf erboven: „Ha schatje, zie hieronder, kus.” De volgende dag krijg ik weer een mailtje van de webwinkel. Heel discreet. ‘Bedankt voor uw e-mail’, staat er. ‘Wij begrijpen de vraagstelling niet geheel.’

Jacqueline van Klaveren

    • Ik