In beeld

Prinsen, prinsessen en First Ladies op de Olympische Spelen

Londen is waar het gebeurt dezer dagen. Daar laten de olympische sporters zien tot welke prestaties ze in staat zijn. En dat zorgt uiteraard voor hooggeëerd publiek. Van prinsen en prinsessen tot First Ladies.
Van links naar rechts de Belgische kroonprinses Mathilde, prins Gabriel, prinses Eleonore, prins Emmanuel, kroonprins Philippe en prinses Elisabeth spelen in een park, net voor het begin van de Olympische Spelen in Londen.
Reuters / Benoit Doppagne
Prins Frederik van Denemarken (rechts) met zijn vrouw prinses Mary, spreken met een lid van de Deense olympische ploeg, in het Aquatics Centre.
AP / Michael Sohn
Van links naar rechts de Britse prinses Eugenie, prins William, zijn vrouw Catherine, hertogin van Cambridge, en prins Harry, vieren de zilveren plak van het Britse eventingteam in Greenwich Park. In het team zit onder meer Zara Phillips, kleindochter van de Britse koningin Elizabeth.
AFP / Carl Court
Prins Willem-Alexander met prinses Máxima en hun dochters de prinsesjes Alexia, Ariane en Amalia tijdens de mannenhockeywedstrijd tussen Nederland en India.
Reuters / Kai Pfaffenbach
De Britse prins Charles en Camilla, hertogin van Cornwall, staan voor de deelnemende renners van de wegrace op The Mall, vorige week. Alle hoop was gevestigd op de Brit Mark Cavendish, maar uiteindelijk ging Vinokoerov er met het goud vandoor.
Reuters / Phil Noble
De Amerikaanse 'first lady' Michelle Obama toont zich een ware supporter tijdens de basketbalwedstrijd tussen de Verenigde Staten en Frankrijk.
Reuters / Luke MacGregor
De Britse prins Philip en prinses Anne kijken naar dressuur in Greenwich Park.
Reuters / Mike Hutchings
Camilla Parker Bowles, Kate Middleton (midden) en prins William praten wat voordat amazone Zara Phillips in actie komt.
Reuters / Olivia Harris