Opnieuw naald in vliegtuigbroodje Noord-Amerikaanse vlucht

Na het ‘naaldenincident’ van twee weken geleden is opnieuw in een broodje in een vliegtuig een naald gevonden. Een passagier die met luchtvaartmaatschappij Air Canada van Victoria naar Toronto vloog, trof het ding maandag in een maaltijd aan.

De naald werd aangetroffen in een broodje op een vlucht van Air Canada. Foto Flickr / BriYYZ

Na het ‘naaldenincident’ van twee weken geleden is opnieuw in een broodje in een vliegtuig een naald gevonden. Een passagier die met luchtvaartmaatschappij Air Canada van Victoria naar Toronto vloog, trof het ding maandag in een maaltijd aan.

Na de vondst is de politie gewaarschuwd en is contact opgenomen met de cateraar van de vliegmaatschappij. Besloten is de veiligheidsmaatregelen aan te scherpen, meldt een woordvoerder van Air Canada.

Twee weken geleden werden ook al naalden aangetroffen in vliegtuigmaaltijden. In totaal bleken in zes kalkoensandwiches op vier vluchten van Delta Air Lines vanaf Schiphol naalden te zitten. Vier daarvan werden door passagiers aangetroffen. De Nederlandse politie onderzoekt het incident.

    • Jules Seegers