Wisselstoring bij Gouda, verstoring Den Bosch - Eindhoven voorbij

Vertraging op het spoor deze ochtend. Foto NRC / Arjan de Jongh

De NS kampte vanochtend met verschillende storingen op het spoor. Tussen Woerden en Gouda reden minder treinen door een wisselstoring. De verstoring tussen Den Bosch en Eindhoven als gevolg van een aanrijding is voorbij.

Update 11.58 uur: de storingen zijn inmiddels voorbij.

De verstoring tussen Woerden en Gouda is naar verwachting rond 10.30 uur verholpen. Volgens de NS moet rekening worden gehouden met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten. Reizigers tussen Amersfoort en Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal wordt geadviseerd om te reizen via Schiphol.

Twitter avatar NS_online NS online Gouda-Woerden: minder treinen en uitval van treinen door een wisselstoring. http://t.co/z23egl7C #gdwd
Twitter avatar BoydWinkelman Boyd Winkelman * Zucht * Geen treinen vanaf Gouda. @NS_online personeel heeft zich allemaal achter de NS service balie verstopt. Nu maar met de bus..

Treinverkeer Den Bosch - Eindhoven op gang

Het treinverkeer tussen Den Bosch en Eindhoven wordt weer opgestart. Reizigers moeten nog steeds rekening houden met een langere reistijd. De vertraging op het spoor is het gevolg van een aanrijding vanochtend met een persoon. Er werden stopbussen ingezet tussen Den Bosch en Boxtel.

Twitter avatar NS_online NS online @orionpax_nl de politie doet onderzoek naar de aanrijding, dit heeft meestal 2u nodig. Vandaar de prognose

Storingen

Klik op de kaart voor meer.Klik op de kaart voor meer.

    • Marije Willems