Olympische Spelen kort

FILE - In this Monday, June 11, 2012 file photo, St. Kitts and Nevis' Tameka Williams crosses the finish line to win the women's 100 meter during Moscow Challenge IAAF track and field competitions at Lyzhniki stadium in Moscow, Russia. Williams has been sent home from the London Olympics by her team for a potential drug violation. Williams had been using a substance which was "clearly outside the medical code," St. Kitts Olympic committee vice president Dennis Knight told The Associated Press on Sunday, July 29, 2012. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
FILE - In this Monday, June 11, 2012 file photo, St. Kitts and Nevis' Tameka Williams crosses the finish line to win the women's 100 meter during Moscow Challenge IAAF track and field competitions at Lyzhniki stadium in Moscow, Russia. Williams has been sent home from the London Olympics by her team for a potential drug violation. Williams had been using a substance which was "clearly outside the medical code," St. Kitts Olympic committee vice president Dennis Knight told The Associated Press on Sunday, July 29, 2012. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

Gratis toegang

De Londense politie is een sleutelbos van Wembley kwijtgeraakt. De sloten zijn inmiddels vervangen, meldt Scotland Yard.

Dopegebruiker uit de Caraïben

Atlete Tameka Williams van de Caraïbische eilandengroep Saint Kitts en Nevis is gisteren op doping betrapt. De Albanese gewichtheffer Pulaku en de Oezbeekse turnster Galjoelina gingen haar voor.

Spanje kan ook verliezen met voetbal

EK-gangers Jordi Alba en Juan Mata zijn uitgeschakeld met de Spaanse voetbalselectie. Gisteren verloor de ploeg ook de tweede groepswedstrijd, met 1-0 tegen het sterke Honduras.

Chinese toestanden

Vanwege het wegblijven van veel sponsoren heeft de organisatie besloten militairen en scholieren toegangskaarten te geven om de vele lege plekken in de stadions op te vullen.

Pas drie maanden in een roeiboot

Roeier Djibo Issaka uit Niger, die een wildcard ontving, deed ruim 2 minuten langer over de 2.000 meter dan het wereldrecord. Niet slecht, als je bedenkt dat hij pas drie maanden roeit.