Kidsflits

Shrek (MIKE MYERS) is like a deer in the headlights when he sees Puss In Boots lunging for him in DreamWorks Pictures? computer-animated comedy SHREK 2.
Shrek (MIKE MYERS) is like a deer in the headlights when he sees Puss In Boots lunging for him in DreamWorks Pictures? computer-animated comedy SHREK 2.

Shrek

Deze buitengewoon succesvolle computeranimatiefilm van DreamWorks is een tegendraadse versie van het klassieke sprookje van het schone meisje en het lelijke beest. De groene boeman gaat met een raaskallende ezel de mooie prinses Fiona bevrijden.

Zaterdag, SBS 6, 20.00-21.40 uur

De mooiste sprookjes

Op woensdag, zaterdag en zondag zendt Z@pp de mooiste klassieke sprookjes uit. Zaterdag kan gekeken worden naar de belevenissen van drie broers in ‘Tafeltje dek je’. Zondag gaat het programma over een naaktlopende keizer in ‘De nieuwe kleren van de keizer’.

Zaterdag, Ned. 3, 10.00-11.15 uur

Zondag , Ned. 2, 10.25-11.25 uur

Shiloh 1

Amerikaanse familiefilm uit 1996. Een jongen ontfermt zich over een bij zijn wrede baas weggelopen hond. Dan krijgt hij te maken met de baas, die plots opduikt. Naar het jeugdboek van Phyllis Reynolds Naylor.

Zondag, Ned. 3, 9.00-10.25 uur