Poëziefestival op Landgoed Elswout

Poëziefestival Elswout vindt plaats op 12 augustus op Landgoed Elswout nabij Haarlem

Op zondag 12 augustus vindt voor de vierde keer het Poëziefestival op Landgoed Elswout plaats. Op het door Stichting Kleine Revolutie Producties georganiseerde evenement dragen onder andere Ellen Deckwitz, Joost Zwagerman en Pieter Boskma voor uit eigen werk.

In totaal dragen acht Nederlandstalige dichters voor uit eigen werk. Ook Kira Wuck, Peter Holvoet Hanssen, Thomas Möhlmann, Neeltje Maria Min en Tsjebbe Hettinga dragen tussen 14:30 en 17:00 voor uit eigen werk. Tussendoor treedt de Haarlemse singer-songwriter Steef de Jong op.

In vorige edities droegen dichters als Menno Wigman en Piet Gerbrandy al voor op het festival.

Voorafgaand aan het programma wordt er, in samenwerking met Staatsbosbeheer en Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een boomwandeling georganiseerd. Bezoekers kunnen met de dichter Ellen Deckwitz of Peter Holvoet Hanssen en een bomengids bijzondere bomen aandoen op het Landgoed.

De middag is gratis toegankelijk.