Een gelukje voor Vitesse?

De eigenaar en drie spelers zijn per direct opgestapt bij Lokomotiv Plovdiv, donderdag tegenstander van Vitesse in de Europa League.

Rotterdam. Vitesse treft donderdag tijdens de return in de derde voorronde van de Europa League een gehavend Lokomotiv Plovdiv. Drie spelers vertrokken gisteren per direct bij de club. Serginho, Jeremie Rodrigues en Bengelloun stapten op omdat eigenaar Konstantin Dinev zich had teruggetrokken. De voorzitter zegt de club te hebben verlaten vanwege een gebrek aan financiële steun. Daarnaast werd hij tot zijn onvrede beticht van het overtreden van de regels. Door het vertrek van de spelers reist Lokomotiv, vorig seizoen winnaar van de beker in Bulgarije, slechts met zestien spelers af naar Arnhem. Vitesse speelde vorige week in Bulgarije met 4-4 gelijk. Novum