In beeld

Zwarte Cross: meer dan alleen een festival voor boeren

De organisatie noemde het Zwarte Cross-festival in nrc.next dit jaar "zo eclectisch als Silvio Berlusconi’s 1000-koppige harem". Naast de rock en bier voor boeren uit de Achterhoek, was er dit jaar namelijk ook plaats reggae, metal, disco en kleinkunst om het imago van ‘boerenrockfestival’ te bestrijden. Al blijft de nationale sport en grootste publiekstrekker de cross. Fotograaf Peter de Krom maakte voor nrc.nl een indruk van het Zwarte Cross.
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC
Peter de Krom / NRC