‘Vrouw verdacht van doden twee van haar kinderen op Curaçao’

Een Nederlandse of Belgische vrouw wordt ervan verdacht haar twee kinderen te hebben omgebracht in het Mariott Hotel op Curaçao. Dat hebben lokale media vanochtend gemeld. De vrouw is inmiddels door de politie gearresteerd.

De moeder, die bij haar arrestatie een verwarde indruk zou hebben gemaakt, heeft haar kinderen van negen en tien jaar oud volgens de nieuwssite boletinextra.com verdronken in een badkuip. Ze zou onlangs onlangs in een afkickcentrum hebben gezeten.

De Telegraaf meldt dat de vrouw zou hebben ontkend de kinderen te hebben omgebracht. Ze zou na haar daad naar het strand zijn gevlucht om zelfmoord te plegen, maar de politie heeft haar volgens lokale media kunnen tegenhouden. De vrouw is geen bewoner van het eiland, maar was op Curaçao op vakantie.

    • Pim van den Dool