Komkommernieuws

ILLUSTRATION - A slice of a German cucumber is pictured on 30 May, 2011 in Leipzig, eastern Germany. Germany called crisis talks over warnings that an outbreak of E. coli bacteria poisoning, which is believed to have already left 11 dead, was still spreading. Some two weeks after the outbreak was first reported in the north of the country, the number of people contaminated or suspected of having been poisoned by the potentially deadly enterohaemorrhagic E. coli (EHEC) has reached 1,200, according to media reports. Authorities had earlier said they had traced some bacteria on organic cucumbers imported from Spain, a measure which led many supermarkets and shops to remove all Spanish-grown vegetables from their shelves. AFP / JOHANNES EISELE
ILLUSTRATION - A slice of a German cucumber is pictured on 30 May, 2011 in Leipzig, eastern Germany. Germany called crisis talks over warnings that an outbreak of E. coli bacteria poisoning, which is believed to have already left 11 dead, was still spreading. Some two weeks after the outbreak was first reported in the north of the country, the number of people contaminated or suspected of having been poisoned by the potentially deadly enterohaemorrhagic E. coli (EHEC) has reached 1,200, according to media reports. Authorities had earlier said they had traced some bacteria on organic cucumbers imported from Spain, a measure which led many supermarkets and shops to remove all Spanish-grown vegetables from their shelves. AFP / JOHANNES EISELE AFP

Snoop Dogg laat zijn ‘ware zelf’ zien

Snoop Dogg heeft een nieuw nummer uitgebracht onder de naam ‘Snoop Lion’. Het is de eerste single van zijn reggaealbum Reincarnated, dat wordt geproduceerd door zangeres M.I.A. en liedjesschrijver Diplo. ‘Ik stuur positieve gedachten rond. Yeah, rastafari’, twitterde Snoop Dogg gisteren. Eerder liet de 40-jarige rapper weten dat hij op Reincarnated zijn ‘echte persoonlijkheid’ toont. Ondanks zijn elf soloalbums hebben zijn fans volgens hem de echte Snoop Dogg nog niet gezien.

The Situation moet geld terugbetalen om drugs

‘The Situation’, uit de MTV-serie Jersey Shore, wordt aangeklaagd door een bedrijf dat lichaamsverzorgingsproducten maakt omdat hij zijn drugsverslaving heeft verzwegen. De realityster zou het gezicht worden van een afslankcrème, maar belandde in een afkickkliniek. Mike Sorrentino (30), zoals The Situation eigenlijk heet, tekende in september een contract bij Performance Brands. De realityster heeft volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ 75 duizend dollar voorschot gekregen, die hij nu moet terugbetalen aan het bedrijf.

Badmeester Dries Roelvink

Dries Roelvink krijgt een bijzondere rol in een programma waarin bekende Nederlanders gaan schoonspringen. De 53-jarige zanger heeft geprobeerd van de hoge duikplank af te gaan, maar durfde niet te springen. Roelvink gaat daarom als badmeester optreden in Sterren Springen op Zaterdag. Roelvink: „Ik word waarschijnlijk een soort badmeester, een sidekick van presentator Gerard Joling.” Roelvink is blij dat hij niet hoeft te oefenen op salto’s, schroeven en andere sprongen. „Maar mijn gele zwembroek doe ik natuurlijk wel aan.”