Mark Cavendish over het Britse succes (van Wiggins)

Het succes van Bradley Wiggins en toe, ook Mark Cavendish, in deze Ronde van Frankrijk is een droom voor het wielrennen in Groot-Brittannië. Vandaag kleurt Parijs geel met het Britse succes. Kunnen we hetzelfde succes verwachten op de Olympische Spelen? De NOS sprak met Cavendish over Londen en het succes van vriend, ploeggenoot en ‘rivaal’

Caption: Sky Procycling rider and leader's yellow jersey Bradley Wiggins of Britain (L) speaks with team mate and compatriot Mark Cavendish before the tenth stage of the 99th Tour de France cycling race between Macon and Bellegarde-sur-Valserine, July 11, 2012. REUTERS/Stephane Mahe (FRANCE - Tags: SPORT CYCLING) Sky-renners Bradley Wiggins (links) en Mark Cavendish, 11 juli 2012. Foto Reuters / Stephane Mahe

Het succes van Bradley Wiggins en toe, ook Mark Cavendish, in deze Ronde van Frankrijk is een droom voor het wielrennen in Groot-Brittannië.

Vandaag kleurt Parijs geel met het Britse succes. Kunnen we hetzelfde succes verwachten op de Olympische Spelen? De NOS sprak met Cavendish over Londen en het succes van vriend, ploeggenoot en ‘rivaal’ Wiggins.

    • Hans Klis