Straks doen we allemaal mee

De Spelen zijn het grootste sportevenement op aarde. Té groot misschien.Hoe zullen we de Spelen halverwege deze eeuw – in 2048 – beleven? We kíjken dan niet alleen, maar weten ook wat de sporter voelt. En omdat we in 2048 precies weten welke genen we hebben, kopen we een passend trainingsschema. We halen het toernooi in huis.

FILE This Saturday, May 5, 2012 file photo shows an unidentified competitor silhouetted as he performs in the men's triple jump final during the British Universities and Colleges Sport Athletics Championship (BUCS) at the Olympic Stadium in the Olympic Park in London. The 2012 Olympics will showcase a much different London and a much different event from the 1948 London Olympics which was hosted amid severe austerity in the aftermath of World War II. This will be a $14.5 billion extravaganza featuring multimillionaire professionals and global stars like Usain Bolt and Michael Phelps, shiny new purpose-built venues and a revitalized east London. Britain's biggest peacetime project also comes with a massive security operation. (AP Photo/Matt Dunham, File)