Nominaties Emmy's

De Amerikaanse versie van The Voice, de muzikale talentenjacht van John de Mols Talpa, is genomineerd voor een Emmy Award, de Amerikaanse prijs voor de televisiewereld. Het programma, in de VS uitgezonden door NBC, maakt kans op vier Emmy’s, waaronder die voor ‘Uitstekende reality competitie’ en ‘Uitstekende haarstyling voor een multicameraserie of -special’.

Mad Men en American Horror Story zijn dit jaar de grootste kanshebbers. Beide dramaseries kregen zeventien nominaties. Mad Men kan een nieuw record vestigen als meest bekroond drama in de historie van de prestigieuze Amerikaanse prijzen. De serie, over reclamemannen in New York in de jaren zestig, won eerder vier Emmy’s. Comedyserie Modern Family ontving veertien nominaties. De televisieprijzen worden op 23 september uitgereikt in Los Angeles. Comedian Jimmy Kimmel zal deze 64ste editie van het evenement gaan presenteren.