Kidsflits

GEEN CAPTION
GEEN CAPTION Shooting Star

Like Mike 2: Streetball

Het jongetje Jerome vindt de oude schoenen van topbasketballer Michael Jordan. Als hij die aantrekt, blijkt hij plots veel talent te hebben voor de basketbalsport. Dat levert hem roem op, maar ook problemen door mensen die hem willen uitbuiten.

Zaterdag, RTL 4, 7.45-9.45 uur

Vader met vier kinderen - terug naar de natuur

Deense familiefilm. Een vader gaat met zijn kroost op bezoek bij een tante. Ze gaan op avontuur in een natuurreservaat, maar ontdekken al snel dat het park ernstig vervuild is.

Zaterdag, Ned. 3, 09.00-10.30 uur

Pietje Bell 2: De jacht op de tsarenkroon

Effectieve vervolgfilm over de Rotterdamse, pittoreske schelm met een gouden hartje, naar de boeken van Chris van Abkoude. Bell speelt in rol in het ontmaskeren van enkele dieven van de tsarenkroon. Ook krijgt hij weer ruzie met de drogist en diens zoontje.

Zondag, Ned. 3, 09.00-10.45 uur