Ondertussen bij Muziek Centrum Nederland

MCN Unsigned - Tom Trago

Muziek Centrum Nederland (MCN) heeft de deelnemers van Unsigned 2012 bekendgemaakt, een jaarlijks project waarbij talentvolle muzikanten de kans krijgen om een volgende stap in hun carrière te maken.

Deze editie koos MCN voor zes opkomende danceproducers: Just Regular Guys, O.Boogie, Tettero, Halp, SHMLSS en Baxter Priestly. Zij krijgen de gelegenheid om onder professionele begeleiding een remix van een gevestigde naam uit de dancescene te maken. Bart B More, Tom Trago en Nobody Beats The Drum stellen hiervoor een track beschikbaar. Half oktober worden de resultaten tijdens het Amsterdam Dance Event gepresenteerd.

Eerdere deelnemers aan het Unsigned-project van MCN zijn onder anderen Racoon, C-Mon & Kypski, Sabrina Starke, Giovanca en Mr. Polska.