Opinie

    • Ik

Uitverkoop

Het is uitverkoop. Bij de pashokjes staan bakken opgesteld vol rokjes, jurkjes en shirts met fikse kortingen. Er wordt volop gegraaid, ook door mij. De spiegels bevinden zich buiten de pashokjes en algauw ontstaat er een band tussen mij en de vrouw in het hokje naast mij. We geven elkaar feedback op outfits die we

None

Het is uitverkoop. Bij de pashokjes staan bakken opgesteld vol rokjes, jurkjes en shirts met fikse kortingen. Er wordt volop gegraaid, ook door mij. De spiegels bevinden zich buiten de pashokjes en algauw ontstaat er een band tussen mij en de vrouw in het hokje naast mij. We geven elkaar feedback op outfits die we passen: „staat goed”, „achterop zit een raar detail”, „de groene was beter”, etcetera. Als ik mijn keus heb gemaakt en in mijn eigen jurk voor de pashokjes sta, komt de buurvrouw net weer naar buiten wippen. Ze monstert me van top tot teen en zegt opgewekt: „Deze zou ik niet nemen.”

Nienke van der Meulen

    • Ik