Aan de Kiss Cam ontkomt niemand, ook de Amerikaanse president niet

Iedere Amerikaanse basketbalfan weet het. Aan de Kiss Cam is geen ontkomen aan. Als de camera tijdens de pauze jou en je (mogelijke) geliefde in beeld neemt moet er worden gekust. En als je wacht, wacht de camera ook. En gaat het publiek alleen maar harder joelen.

Daar komt niemand onderuit. Ook de Amerikaanse president en zijn vrouw niet.

De eerste keer dat de camera ze gisteren in beeld nam tijdens de oefenwedstrijd tussen Team USA en Brazilië probeert Obama weg te komen met een arm om zijn vrouw heen te slaan. Tot teleurstelling van het publiek.

De tweede keer is hij beter voorbereid. Het jasje is uitgegaan en onder aanmoediging van dochter Malia zoent hij de first lady vol op haar mond. Echte liefde.

    • Lex Boon