Kijken: de lastigste verpakking ooit - leef mee met Nexus-recensenten

De Google Nexus 7 is er. Een langverwacht moment voor recensenten, bloggers en allerhande mensen met een camera die de tablet graag voor het oog van ons uitproberen. Zo’n beoordeling begint natuurlijk met een vlot intro waarna de gloednieuwe Nexus uit de doos komt. Of niet uit de doos komt

De Google Nexus 7 is er, of zoals Google zelf zegt: “The playground is open.” Een langverwacht moment voor recensenten, bloggers en allerhande mensen met een camera die de tablet graag voor het oog van ons uitproberen.

Een beoordeling over het nieuwe apparaat begint natuurlijk met een vlot intro waarna de gloednieuwe Nexus uit de doos komt. En dat is, zo blijkt, is nagenoeg onmogelijk.

Zie hieronder een elftal versies van “Hey hallo allemaal, dit is de gloednieuwe Nexus, en die ga ik nu tevoorschijn halen”. In alle gevallen ontstaat een enorme worstelpartij om het ding te ontdoen van een bijna vacuüm gezogen, goed dichtgetapete doos.

We zien niet alleen nagels maar ook vijlen, messen en scharen die het proces maar nauwelijks versnellen. En we horen gefrustreerde tabletliefhebbers, die een boos gesprek met de doos, danwel de Nexus beginnen: ‘There we go, gotcha! Oh no, god get out of the thing!’, afgesloten door een treffende conclusie: “This might be the worst unboxing in the history of the world.”

(via Gizmodo)