Concert 'The Boss' Londen stilgelegd

Bruce Springsteen performs at the Hard Rock Calling Festival in London's Hyde Park, Saturday, July 14, 2012. (AP Photo)
Bruce Springsteen performs at the Hard Rock Calling Festival in London's Hyde Park, Saturday, July 14, 2012. (AP Photo) AP

Het concert dat Bruce Springsteen zaterdagavond gaf in het Londense Hyde Park is door de organisatoren stilgelegd. ‘The Boss’ had de avondklok van half elf al met een half uur overschreden toen hij Paul McCartney het podium op haalde om de Beatles-klassiekers I Saw Her Standing There en Twist and Shout te zingen. Na deze nummers draaide de organisatie de microfoons dicht, waardoor Springsteen en McCartney in stilte het podium moesten verlaten. Omwonenden klagen de laatste jaren over geluidsoverlast van grote concerten in Hyde Park; fans vinden de concerten vaak juist te kort. AP