Kidsflits

None

Uit-me-kaar II

Techniekprogramma waarin kinderen kapotte apparaten uit elkaar mogen schroeven om te leren hoe het werkt, bijvoorbeeld een broodrooster of radio. Vandaag is een snoepautomaat het slachtoffer.

Zaterdag, Ned. 3, 08.03-08.15 uur

Monster House

Animatiefilm uit 2006 waarin de twaalfjarige DJ Walters, zijn dikke vriendje Chowder en het meisje Jenny een spookhuis aan de overkant van de straat verkennen. Het huis lijkt een allesverslindend organisme, waarvan de drie vrienden op Halloween het hart willen uitschakelen. Het aardige avontuur gaat even richting donker sprookje, maar houdt het liever gezellig.

Zondag, RTL 4, 06.45-08.30 uur

Briefgeheim

De elfjarige Eva wordt gek van haar ruziënde ouders en loopt weg van huis. Ze vindt een geheime brief en wordt betrapt door een crimineel. Een gemoderniseerde verfilming van het kinderboek van Jan Terlouw uit 1973.

Zondag, Ned. 3, 09.00-10.15 uur