Het nieuwe project van Jerry Seinfeld: topcomedians in auto’s. Met koffie

Comedians in auto’s die koffie halen. Dat is het concept van de nieuwe serie van Jerry Seinfeld. Oftewel: een serie die echt nergens over gaat, volgens de analyse van Larry David. In die zin een mooie opvolger op zijn show uit de jaren negentig, de ‘show about nothing’. Ingrediënten: wereldberoemde comedians als Ricky Gervais, Larry

Comedians in auto’s die koffie halen. Dat is het concept van de nieuwe serie van Jerry Seinfeld. Oftewel: een serie die echt nergens over gaat, volgens de analyse van Larry David.

In die zin een mooie opvolger op zijn show uit de jaren negentig, de ‘show about nothing’. Ingrediënten: wereldberoemde comedians als Ricky Gervais, Larry David en Michael Richards, mooie auto’s (Jerry Seinfeld heeft een indrukwekkende verzameling van maar liefst vijftig Porches) en dus flinke sloten koffie.

Hoewel hier en daar een thee wordt besteld, onder fel protest van Seinfeld zelf:

“We go to an ice cream shop. I get a cone. You get a salad. That’s the difference.”

Vanaf 19 juli is de eerste aflevering online te zien. De trailer is er al, en belooft inderdaad precies wat de titel doet vermoeden. Eigenlijk niks, maar waarschijnlijk wel vermakelijk.

    • Annemarie Coevert