Foutslag. Maar deze honkbalfan weet er toch nog iets moois van te maken

Bij een honkbalwedstrijd in de VS kwam de bal gisteravond tussen het publiek op de tribune terecht. Niet erg bijzonder, maar de manier waarop een toeschouwer de bal wist te ‘vangen’ is wel degelijk het terugkijken waard.

Bij de wedstrijd tussen de Cleveland Indians en de Toronto Blue Jays in de Major League Baseball (MLB) komt de bal na een foutslag op de tribune terecht. De bal komt eerst op een stoeltje terecht en stuitert vervolgens door richting het pad tussen de rijen stoelen. Een honkbalfan, die net op de weg terug naar zijn plaats was het na het halen van wat versnaperingen, weet de bal op een bijzonder knappe manier te ‘overmeesteren’.

Voor wat het waard is: de Cleveland Indians wonnen de wedstrijd tegen de Toronto Blue Jays met 1-0.